B-612 Kulturális műhely 6724 Szeged, Bécsi krt. 7. Telefon:70/266-2790, 30/517-1205 e-mail: b612@b612.hu   http://www.b612.hu

 
A titok nyitja
gyakorlati útmutató a vonzás törvényének alkalmazásához
2009. április 25. szombat, 10:00

„Hogy az ember képes változtatni önmagán… és úrrá lenni sorsán – ezt minden elme tudja, amelyik felismerte a megfelelő gondolkodás hatalmát."
Christian D. Larson

A TRÉNINGET VEZETI: FODOR SÁNDOR SZAKPSZICHOLÓGUS

Jelentkezés >>>

A The Secret, a Kérd és megadatik, vagy a Rendeld meg az univerzumtól nagysikerű könyvek elméletileg megismertetik az embereket azzal, hogy élhetik az életüket sikeresen, egészségesen, boldogan és elégedetten, ám nem adnak semmi gyakorlati paradigmát. A

 Tréning feltárja a Vonzás Hatalma, a Teremtő elme elméletét, és megmutatja a gyakorlatban hogyan használd a Titkot, amelyről a Vonzás Törvénye szól. Ezt az iskolában nem tanítják. Nem volt "Így használd a vonzás törvényét" tantárgy.

Most itt a lehetőség! Tanuljuk meg a negatív rezgéseinket felismerni és áthangolni. Legyünk urai gondolatainknak, érzéseinknek. Az Aki vagy, automatikusan bevonzza azt, Ami és Aki hozzád tartozik. A Világmindenség azt akarja, hogy egy sikeres és boldog életet élj! Ezt te vajon akarod e? Elhiszed e, hogy rajtunk és elménken múlik a Boldogság, az Egészség, a Munka, a Pénz?

Ne feledd: úgy élsz a jelemben ahogyan a múltban gondolkodtál. Ahogyan gondolkodsz most, úgy élsz majd a jövőben. Teremtsd meg a boldogság, a siker, az egészség és a pénz harmóniáját. Tanuld meg alkalmazni a Vonzás Törvényét!

Ízelítő
1. Az univerzum és Én. A világegyetemmel való kozmikus kapcsolatom, avagy Világító torony vagyok az emberek között.
2. Hogyan működik a vonzás törvénye, a negatív pozitív vonzás spirál. Hozzunk létre pozitív vonzás spirált. Pozitív negatív rezgések. Saját rezgő köröm rezgő buborékom.
3. A „Teremtett lélek" avagy magam vagyok a gondolatom rabja, önkínzó játszmáink. A szavaid jelentőségének megértése. Félni valamitől annyit jelent, mint mágnessé válni a félelem tárgya számára. Dezidentifikációs gyakorlat.
4. A szándékos vonzás három lépcsős modellje, a két bűvös kérdés.
5. Vizualizációs gyakorlatok, állapítsd meg mire vágysz képzeld el, hogy birtokolod, fordíts figyelmet vágyaidra és hagyd hogy a titok teljesüljön.
6. A belső óceán
7. Energia indukció, hogy meg tudd valósítani a vágyaidat. Ébredések a vonzás hatalma.

A tréningen tehát meg lehet tanulni hogyan legyek boldog, elégedett, sikeres ember. A tiszta elme csodálatos hatalma az a képesség, hogy Én képes vagyok teremteni, képes vagyok az életemet szabadon, sikeresen élni. A

 teremtés nehéz, mert nem tudjuk mit szeretnénk, és nem tudjuk, hogy csak azok a vágyaink valósulnak meg, amelyek nem hazugok a fülünknek. Ám legnehezebb a megengedés, mert ehhez kell, hogy a hiedelem rendszerünket megismerjük, és képesek legyünk rajta változtatni. Kell a hit, ami hozzásegít bennünket, hogy meglássuk a lehetőségeket.

 Ám ne feledjük: finom hangolással lehet elérni mindazt, amit szeretnénk. Egy csapásra nem biztos hogy megy.

* Tudatosítsuk minden helyzetben az érzéseinket, és nézzük meg azok rezgéseit.

Ha szomorú, feszült vagy gyűlölködő érzést érzünk, negatív vonzást indítunk el. Fontos tehát, hogy az érzéseink pozitívak legyenek. Ezen dolgoznunk kell!

* Tudatosítsuk érzéseink mellet a gondolatainkat is. A negatív rezgésű gondolatok negatív vonzást indítanak el. Fontos, hogy a gondolataink pozitív töltetűek legyenek. Ezen is dolgoznunk kell!

* Tudatosítsuk végül a viselkedésünket, mert itt realizálódik nagyon sok minden. Ezen is dolgoznunk kell! A megengedés nehéz, mert a gondolatalatti csapdáink, a hiedelem rendszerünk minduntalan beleszólnak a teremtésbe. Nos első lépés ennek a hiedelem rendszernek a megismerése, és áthangolása.

Ha tudatosításra, és a hiedelem rendszerünk áthangolására képesek vagyunk, akkor a megengedés megtörténhet! A teremtés végbe mehet!