B-612 Kulturális műhely 6724 Szeged, Bécsi krt. 7. Telefon:70/266-2790, 30/517-1205 e-mail: b612@b612.hu   http://www.b612.hu

 
Szenvedély hiánya és 2012-es év teremtése
1. kötél - az Elme 21 kötele programsorozat
2012. január 20. péntek, 18:00
A Felébredés szabadnak lenni az Elmétől. A 21 pont olyan, mint a kötelek, amelyek az Elmét támogatják. Amint tudatára ébredsz valamennyi pontnak, amint tudatossá válsz minden egyes pontban, a kötelek elvágódnak gyorsan feloldva ezzel az ÉN-t. Minden programon ebből a 21 kötélből dolgozunk fel, oldunk el, hogy mielőbb megtörténjen a Felébredést. A programokon áttekintjük az éppen aktuális "kötélhez" tartozó elméleti tudnivalókat, hogy az elménk kielégüljön :-), aztán pedig természetesen jön a tapasztalás része, amikor megnézzük, hogy hogyan is működünk mi, hogyan rángat minket vagy éppen milyen laza ez a kötél.

1. kötél
Szenvedély hiánya és 2012-es év teremtése -

2012. január 20. péntek 18.00 - 21.00

A szenvedély és a vágy közötti különbség: egy vágy eldobható, összetörhető, de a szenvedély nem. Azért élsz, hogy megszerezd. A vágy szenvedéllyé alakulhat, ha ismered annak súlyát és a szükségességét. Hogy meglegyen a szenvedélyed a felébredésre, először meg kell értened, hogy most szenvedsz. Megbeszéljük a szenvedés fajtáit, a szenvedés egyenletét és eszközt adunk a kezetekbe, hogy hogyan tudtok a szenvedésből kikerülni. A program során továbbá letesszük azt, amit 2011-ből már nem akarunk továbbvinni az új évre és megteremtjük magunknak 2012-t, úgy ahogy mi szeretnénk.

Használjátok ki a csoport energiáját és a deeksha erejét. 2012-ben még erősebb a deeksha energiája, az emberek könnyebben alakulnak a hatalmas erejű deeksha miatt. 23 évbe telt, hogy a deeksha erre a szintre jusson. Legyen szenvedélyetek a Felébredés!!! Akarjátok a jobb életet, a bőséget és a szeretetet beengedni az életetekbe!!! Én ne csak akarjátok, de tegyetek is érte, cselekedjetek, dolgozzatok magatokon!

Az elme 21 kötelékének tejleskörű feldolgozásához nem elég 3 óra, igazából ennyi idő alatt csak bepillantást kaphatunk. Ezért szervezünk 1 napos programokat is nektek, ha van erre igényetek. Kérlek jelezzetek vissza, hogy szeretnétek-e mélyebb betekintést kapni, mélyebb tapasztalásokba menni és kipróbálni valami újat. Újszerű az 1 napos programjainkban, hogy nem csak az irányított meditáció eszközével dolgozunk, hanem használunk olyan technikákat is (pl: személyiség-tréning), amelyekben a megtapasztalt gátak, akadályok, személyiségek felismerése után, begyakorolhatjuk új viselkedési formáinkat, használva ehhez az új fejlődött személyiségünket. Jelezzetek, hogy van-e erre igényetek, ha igen egy térítés nélküli nyílt napon megtapasztalhatjátok pontosan miről is van szó.

A program helyszíne: B612 Kulturális Műhely, Szeged, Bécsi krt. 7.
A programra hozz magaddal: polifoamot, kispárnát, takarót, vizet és papírzsepit.
A program hozzájárulási díja: 3.000,- Ft 
 
Bejelentkezés szükséges! Kérlek benneteket jelezzétek részvételi szándékotokat!!!  

Szeretettel várunk benneteket,
Anita és Kálmán