B-612 Kulturális műhely 6724 Szeged, Bécsi krt. 7. Telefon:70/266-2790, 30/517-1205 e-mail: b612@b612.hu   http://www.b612.hu

 
Csikung tanfolyam
Csung Jüan Csikung tanfolyam II. szint
Időpont: 2008.08.30-31. 09:00-17:00
Most itt a lehetőség, Csung Jüan Csikung II. szintjének elsajátításával, hogy Ön is megismerje, melyek azok az egyszerű dolgok, amelyek következetes betartása és gyakorlása az I. szintű tudásra és gyakorlásra építve nem csak az Ön mostani kitűnő fizikai erőnlétét és szellemi kondícióját garantálják, hanem biztosítják azok további fejlődését, a Csung Jüan Csikung további, magasabb szintű megismerését. A megszerzett tudás lehetővé teszi, hogy Ön mostantól kezdve egész életében folyamatosan teljes szellemi és fizikai frissességben használja ki és élvezze lehetőségeit.

Az emberben és a természetben zajló folyamatok törvényszerűségeit alaposan (és kellő alázattal) megfigyelve a régi Mesterek megalkották azt a rendkívül hatékony egészség-megőrző, öngyógyító rendszert, amelyet összefoglalóan a CSIKUNG szóval jelölünk, és amely MA IS teljes egészében érvényes, azaz a mai rohanó élettempó közepette is él még a remény és a lehetőség a külső és a belső EGYENSÚLY, HARMÓNIA megteremtésére.

A tanfolyam időpontja:
2008. augusztus 30-31.
Szombat: 9 órától – 17 óráig, 
Vasárnap: 9 órától – 17 óráig.

A Tanfolyam helyszíne: B-612 Kulturális Műhely, 6722 Szeged, Bécsi krt.7. (udvari épület földszinti terme).

Ami a mai életünk szempontjából óriási jelentőséggel bír: ez az ősi, évezredek során csiszolódott, korábban szigorúan titkos tanítás a Mesterek döntése értelmében ma már az egész Földön (Magyarországon is!) hozzáférhető a Keresők számára, az Ön számára is. A II. szintű tanfolyamon biztosított a továbblépés lehetősége

Ha Ön is szeretné a gyakorlatban megtapasztalni az életében bekövetkező pozitív változásokat és hatásokat , akkor nincs más mód, mint a gyakorláson keresztüli tapasztalatszerzés.

Az I. szintű tanfolyam segítségével és sok gyakorlással megtalálták az Utat. A csikung útját járva az igazi fejlődés csakis SAJÁT élmény alapján lehetséges. Ugyanakkor megállapítható (és úgy gondolom, ez alól Ön sem kivétel), hogy az európai (vagy "nyugati típusú") emberek igénylik, hogy meg is értsék azt, amit gyakorolnak, amire adott esetben akár jelentős mennyiségű időt szánnak. Azzal azonban szembe kell nézni, hogy amíg nincs saját élmény, addig csak hitről beszélhetünk. Amint Ön megtapasztal valamit, az már az Ön sajátjává, az Ön tudásává válik.

Csung Jüan Csikung első szintű tanfolyam: 2008. július 11-12-13.