B-612 Kulturális műhely 6724 Szeged, Bécsi krt. 7. Telefon:70/266-2790, 30/517-1205 e-mail: b612@b612.hu   http://www.b612.hu

 
Gyökércsakra meditáció
Csakrameditációs programsorozat
2011. március 05. szombat, 09:00

A csakrameditációs programsorozatunk célja, hogy a 7 fő csakrát (energiaközpontot) végignézve, az ott található blokkokat, érzelmi tölteteket kioldva életünk minőségi változáson menjen keresztül. A hét fő energiaközpont lefedi nemcsak a teljes fizikai testünket, hanem a teljes érzelmi világunkat is. Aki ezt a programsorozatot végigcsinálja mind fizikai, mind szellemi és lelki síkon is egy megtisztulási folyamaton megy keresztül. Az Univerzumban minden változik, így a spriális fejlődés soha nem áll meg. A programokon külön-külön is részt vehetsz, de az igazi átalakuláshoz szükséged van arra, hogy a teljes csakrarendszeredet átvilágítsd.

A gyökércsakra felelős a stabilitás, instabilitás, bizalom, bizalmatlanság témakörökért. Az életöröm megélése vagy megtagadása, a vágyaink véghezvitele is idetartozik.

 Megtalálom-e a helyem itt a földön vagy nem idevalónak érzem magam? Mennyira vagyok a földhöz ragadva? Mennyire befolyásol az anyagi világ? Megfelelően áramlik a pénz az életembe? Egészséges vagyok -e? Bízom-e a jövőmben vagy folyamatosan kétségek gyötörnek? Harmóniában van-e az életem? Ha bármely kérdés megérintet, akkor érdemes foglalkoznod a gyökércsakráddal.

Gyere el, tárd fel magad önmagadnak és vedd a kezedbe az irányítást! Használd ki a csoportenergiát és a deeksha erejét!

A programra hozz magaddal: polifoamot, kispárnát, takarót, vizet, rágycsit, szendvicset (ha nem bírod a koplalást) és papírzsepit.

A program hozzájárulási díja: 9000 Forint

Kérlek, jelezd részvételi szándékod, hogy a létszámnak megfelelően tudjuk kialakítani a programot.

Szeretettel várunk benneteket:
Anita és Kálmi