B-612 Kulturális műhely 6724 Szeged, Bécsi krt. 7. Telefon:70/266-2790, 30/517-1205 e-mail: b612@b612.hu   http://www.b612.hu

 
Egység Felébredés Kurzus
Oneness Awakening Course
2011. április 8-9-10
A három napos program keretein belül gyönyörűséges, mély utazásra indulunk saját magunkban, hogy felfedezzünk mindazt, ami eddig nem volt számunkra látható, érezhető. A program során fizikai, lelki és szellemi síkon is mélységes mély tisztulási folyamaton fogunk keresztül menni, csodálatosan mély megtapasztalásokkal, érzelmi töltetek feloldásával, öröm és boldogság megélésével.

Fantasztikus lehetőséget viszünk nektek Szegedre, bővíthetitek azon személyek táborát, akik nem a főváros vonzáskörzetében kapják meg a deeksha-adói beavatásukat.

Ha változtatni akarsz az életeden, ha cselekedni is akarsz érte, ha tenni akarsz a családodért, barátaidért, akkor gyere el és válj az Egység Mozgalom tagjává. Ha kíváncsi vagy rá, hogy mit tehetsz a 2012-es változásokért, az országunkért tarts velünk és légy részese Sri AmmaBhagavan víziójának, az Aranykor megszületésének!

 

Amiben részed lesz, ha eljössz:

  • információkat kapsz 2012-vel kapcsolatban
  • tanításokat veszünk át Sri Bhagavantól - a kapcsolatokról, az ÉN-ről, siker képletéről és még sok minden másról
  • tanítások megtapasztalása meditáció segítségével
  • deeksha adó beavatás egyenesen Indiából, élő Sri Bhagavan webcast keretein belül
  • a résztvevők Sri AmmaBhagavan által megáldott mala-t (imaláncot) kapnak ajándékba
  • zenéket és a további fejlődéshez szükséges gyakorlatokat adunk át, mint pl: Chakra-dyana
  • a beavatás után áramoltathatod magadon keresztül a csodálatos deeksha-energiát
Extra bónuszként a szombat esti beavatáshoz kapcsolódnak majd a már beavatott szegedi deeksha-adók, hogy együtt tudjuk végigcsinálni a Mukthi-deeksha és 64 deeksha folyamatot. Az energiaszint fantasztikus lesz az biztos!

Ha már deekshaadóvá válsz lehetőséged lesz részt venni olyan folyamatokon, amit Sri Bhagavan csak az áldásadóknak tett lehetővé. Ezek a folyamatok a felébredést segítik elő, a belső fejlődéssel.
2011. február 11-én egy új folyamat is elérhetővé vált a deekshaadóknak a Mukthi folyamat és 64 deeksha folyamat mellett. Kálmán és én elköteleztük magunkat a mozgalom mellett, tehát ha Szeged és környéke kész rá, mi elvisszük a deekshaadóknak ezeket a folyamatokat.

Az Magyarországért felelős indiai szerzetes - Vikram dasza (lsd mellékletben)- kiemelt figyelemmel kíséri a szegedi eseményeket, hiszen elsődleges fontosságú, hogy ne csak a fővárosban és vonzáskörzetében legyen elérhető a deeksha energiája. Személyes találkozásunkkor megkért minket, hogy értesítsük a fejleményekről, hogyan alakulnak a beavatások. Külön imádkozik ennek a beavatásnak a sikeréért.

 

A programot minimum 12 fő jelentkezése esetén tartjuk meg a B612 Kulturális Műhely, Szeged, Bécsi krt 7. szám alatt. Ha van olyan ismerősöd, aki szívesen részt venne a programon, de még nem volt nálunk, nem meditáltunk együtt, akkor is megbeszélhetjük a részleteket. Arra is van lehetőség, hogy a beavatási ceremónia nélkül vegyél részt az elvonuláson (ezt jelezd, amikor jelentkezel).

Kérlek benneteket, hogy a lehető leghamarabb jelezzétek részvételi szándékotokat, a további részleteket csak a jelentkezőkkel egyeztetjük.

Mindenki jelezzen, aki késztetést érez, akiben most, hogy elolvasta a meghívót megmozdult valami, hogy igen ez kell nekem. Ne gondolkodjatok, cselekedjetek!!!

Előre is köszönjük a felénk áradó bizalmatokat, alázattal és tisztelettel készülünk hozzátok!

Namaste és ölelés mindekinek,
Anita és Kálmán