B-612 Kulturális műhely 6724 Szeged, Bécsi krt. 7. Telefon:70/266-2790, 30/517-1205 e-mail: b612@b612.hu   http://www.b612.hu

 
Karmabontás
önismereti csoport asztrológiai alapokon
2011. május 29. vasárnap, 10:00
Az egyedülálló, speciális tréning során a résztvevő tudatosítja régi és már gátló beidegződéseit, új mintákat kap, amivel megtöri, feloldja múltból hozott karmájának kötöttségeit. Közelebb jut a jelenhez, jelenlegi életfeladatához – tulajdonképpen önmagához. Magabiztosabb lesz, könnyebben dönt, másként kezeli kapcsolatait.

A részvételhez sem asztrológiai sem más speciális előképzettség nem szükséges, csak a nyitottság a változásra A foglalkozás csoportos ugyan, de teljesen egyéni szempontok alapján folyik, az egyes résztvevők problémáit járja körül.

A módszer olyan asztrológiai alapelemre épít, amely kifejezetten a karmikus összefüggésekkel foglalkozik. A tréningen a múltból hozott karma kötöttségeiben következik be oldódás, amint rálátunk arra, hogy ezeket hogyan lehet megbontani, s hogyan fordulhatunk inkább a jelen felé. Nemcsak a téves beidegződések elengedése jelent fontos eredményt, hanem az is, hogy megváltozik a többi emberhez való hozzáállásunk is.

A tréning a karmikus összefüggésekre utaló horoszkópelem (Holdcsomó) köré rendeződik és kiscsoportokban elemzik magukat és egymást a résztvevők. Úgy lehet jól beosztani a kiscsoportokat, ha minél több, ún. modell-személyt „hoznak magukkal” a résztvevők családi vagy ismeretségi körükből, akiknek felidézésével segítenek megvilágítani a jelenlévő másik személy állapotát és problémáit, lévén ő a modell-személlyel egyazon karmikus csoportba tartozik.

A modell-személyekkel kapcsolatos adatok megadásához szükséges további tudnivalókat, valamint a tréning szemléleti alapinformációit a www.karmaasztrologia.com honlap főoldalán lehet, és szükséges is elolvasni, mivel az adatok előzetes elküldése Gál Judit részére, valamint az alapfogalmak megismerése és megértése a tréningen való részvétel alapfeltétele.

A program elemei: kiscsoportos munka a karmának a résztvevő egyéni életében megnyilvánuló konkrét formáiról; eredmények közös megbeszélése; megoldási módok lebontása (kiscsoportokban); új minták megerősítése. A nap elején és végén vezetett meditáció, valamint a legfőbb üzenetek vizuális, szimbolikus megjelenítése segíti a ráhangolódást, illetve a lezárást.

A tréninget Gál Judit asztrológus és Domján Mónika pszichológus dolgozta ki és vezeti.

 

Időpont és időtartam: 2011. május 29. vasárnap, 10-18 óra

Részvételi díj: 12.000.-Ft 
Kedvezmény:
aki hoz magával újabb embereket, személyenként 2.000.- Ft. (Pl. ha két embert hoz, akkor csak 8.000-ot fizet.)

 További kedvezmény:  Aki befizeti a részvételi díjat május 15-ig a jelentkezéskor megadott számlaszámra, csak 10,000,. Ft.it (+ÁFÁ-t) fizet. Aki május  22-ig, 11.000.- Ft (+ ÁFA)

 

A részvétel feltétele: előzetes jelentkezés (minél hamarabb) Gál Judit medici-na@freemail.hu e-mail címén  vagy a 30-896-6069 telefonon és a III. részben kért adatok megküldése az előbbi címre, legkésőbb a tréning előtt 2 nappal.