B-612 Kulturális műhely 6724 Szeged, Bécsi krt. 7. Telefon:70/266-2790, 30/517-1205 e-mail: b612@b612.hu   http://www.b612.hu

 
Napfonatcsakra meditáció
Csakrameditációs programsorozat
2011. június 23. csütörtök, 18:00

A csakrameditációs programsorozatunk célja, hogy a 7 fő csakrát (energiaközpontot) végignézve, az ott található blokkokat, érzelmi tölteteket kioldva életünk minőségi változáson menjen keresztül. A hét fő energiaközpont lefedi nemcsak a teljes fizikai testünket, hanem a teljes érzelmi világunkat is. Aki ezt a programsorozatot végigcsinálja mind fizikai, mind szellemi és lelki síkon is egy megtisztulási folyamaton megy keresztül. Az Univerzumban minden változik, így a spriális fejlődés soha nem áll meg. A programokon külön-külön is részt vehetsz, de az igazi átalakuláshoz szükséged van arra, hogy a teljes csakrarendszeredet átvilágítsd.

A napfonatcsakra felelős az önmagunkba vetett hitért, túlzott önbizalmunkért, kisebbségi érzésünkért. A bennünk lévő akarat és erő központja, itt található belső tüzünk is. Az elismeréstől való függőségünk, erőszakosságunk, hatalmaskodásunk és túlérzékenységünk is ehhez a csakrához köthető. Milyen a viszonyom önmagammal? Képesek vagyunk-e önmagunkat képviselni? Mennyire befolyásolnak minket mások vagy a társadalom elvárásai? Van-e a hasi tájékodon túlsúly? Szoktál-e emésztőrendszri bántalmakkal küzdeni? Ha bármely kérdés megérintet, akkor érdemes foglalkoznod a napfonat csakráddal.

Gyere el, tárd fel magad önmagadnak és vedd a kezedbe az irányítást! Használd ki a csoportenergiát és a deeksha erejét!

A program helyszíne: B612 Kulturális Műhely, Szeged, Bécsi krt. 7.
A programra hozz magaddal: polifoamot, kispárnát, takarót, vizet és papírzsepit.
A program hozzájárulási díja: 3.000,- Ft 
 
Kérlek, jelezd részvételi szándékod, hogy a létszámnak megfelelően tudjuk kialakítani a programot.
  FONTOS! Jelentkezéseteket küldjétek a kundalini111@gmail.com e-mail címre. Azzal, hogy elkülditek jelentkezéseteket elindul benneteket a folyamat, a program díja pedig befektetés saját magatokba!
Szeretettel várunk benneteket,
Anita és Kálmán