B-612 Kulturális műhely 6724 Szeged, Bécsi krt. 7. Telefon:70/266-2790, 30/517-1205 e-mail: b612@b612.hu   http://www.b612.hu

 
Szakrálcsakra meditáció
Csakrameditációs programsorozat
2011. május 06. péntek, 18:00

A csakrameditációs programsorozatunk célja, hogy a 7 fő csakrát (energiaközpontot) végignézve, az ott található blokkokat, érzelmi tölteteket kioldva életünk minőségi változáson menjen keresztül. A hét fő energiaközpont lefedi nemcsak a teljes fizikai testünket, hanem a teljes érzelmi világunkat is. Aki ezt a programsorozatot végigcsinálja mind fizikai, mind szellemi és lelki síkon is egy megtisztulási folyamaton megy keresztül. Az Univerzumban minden változik, így a spriális fejlődés soha nem áll meg. A programokon külön-külön is részt vehetsz, de az igazi átalakuláshoz szükséged van arra, hogy a teljes csakrarendszeredet átvilágítsd.

A szakrálcsakra felelős a érzelmeink megéléséért, a párkapcsolati problémákért, a szexuális problémákért, minden családból jövő szülői minta ehhez a csakrához köthető. 
Megéled-e az életörömöt és úgy érzed hogy bőségben élsz vagy a szenvedés és mártírszerep jellemzi az életed? Panaszkodsz-e az életed miatt? Megfigyelted-e hogy ugyanazt csinálod, mint a szüleid pedig nem akarod? Sajnálod-e magad valamiért?
Ha bármely kérdés megérintet, akkor érdemes foglalkoznod a szakrálcsakráddal.

Gyere el, tárd fel magad önmagadnak és vedd a kezedbe az irányítást! Használd ki a csoportenergiát és a deeksha erejét!

A program helyszíne: B612 Kulturális Műhely, Szeged, Bécsi krt. 7.
A programra hozz magaddal: polifoamot, kispárnát, takarót, vizet és papírzsepit.
A program hozzájárulási díja: 3.000,- Ft 
 
Kérlek, jelezd részvételi szándékod, hogy a létszámnak megfelelően tudjuk kialakítani a programot.
 
Szeretettel várunk benneteket,
Anita és Kálmán