B-612 Kulturális műhely 6724 Szeged, Bécsi krt. 7. Telefon:70/266-2790, 30/517-1205 e-mail: b612@b612.hu   http://www.b612.hu

 
Szivárvány, a Szín és a Világ
Jobb agyféltekés rajzolás II.
2011. április 8-10

Tudod hogyan teheted színesebbé a Világodat, azáltal hogy megfigyeled, megérted és alkalmazod a Színek nyelvét? Az Ébredés kurzuson történt megtapasztalásaid, élményeid a kaput már megnyitották egy új világ lehetősége felé. A Színek révén most beléphetsz ebbe a Csodákkal teli Világba!

 

tanfolyam célja kettős: megismerkedni a Színekkel és analógiájukkal, majd a gyakorlatban használva az alkotáson keresztül megtapasztalni ránk gyakorolt hatásaikat.

Csak egy érdekes véletlen, vagy van valami jelentősége is annak, hogy a Szivárvány színeinek sorrendje ugyan az, ahogyan az auránkban a csakrák színei követik egymást? Miért van az, hogy egy egy Színt olyan szívesen választunk másokat meg egyenesen kerülünk? Neked van KEDVENC SZÍNED? Akarod tudni mit árul el a Szín amelyet választasz? Vagy esetleg amelyiket elutasítasz? Mindezt oly módon ahogy már tőlünk megszokhattátok: aktívan alkotva, kétkezi valós megtapasztalás által.

A tanfolyamon az Aura-Soma színfilozófia rendszerének alapjait használjuk, ezáltal egy mélyebb és hatékonyabb megismerésre tehetünk szert a Színek használatával kapcsolatosan mind a művészetben mind a hétköznapi életünk javításában

Figyelem!
Amennyiben hozol magaddal és bemutatsz az Ébredés - Jobb agyféltekés rajzolás tanfolyam óta készített saját rajzokat,
úgy minden egyes rajzod után most 1.000.- forintot kedvezményt adunk a tanfolyam díjából.
(Maximum 8 rajzot tudunk így figyelembe venni személyenként!)

Jelentkezni az info@4nap.hu emaíl címen illetve a +36702699400-es telefonszámon lehet.

Várunk szeretettel:
VigNoémi és Bihari László