B-612 Kulturális műhely 6724 Szeged, Bécsi krt. 7. Telefon:70/266-2790, 30/517-1205 e-mail: b612@b612.hu   http://www.b612.hu

 
Találkozások
önismereti előadássorozat
2012. október 17. szerda, 19:00
Szinte mindenki életében eljön egyszer az a pillanat, amikor felteszi magának a kérdést, hogy mi dolga itt a világban, miért is született meg, és, hogy ki is ő valójában.

„Voltál Keleten, jártál Nyugaton”, de valamit még mindig fejvesztve keresel? Újabb és újabb pszichológiával, ezotériával foglalkozó könyveket veszel, hogy megértsd hol és miért van elakadva az életed?

Azt látod, hogy már mindent megszereztél, mégis úgy érzed “valami hiányzik”? “Nem tudom...”, “nem értem”, “nem vagyok rá képes” - ismert mondatok az életedben? Egész életedben ismereteket halmoztál fel, hogy boldogulj, de ez mégsem hozott boldogságot?

Ha hasonló kérdések foglalkoztatnak, akkor ez az előadás hasznos lehet számodra.

Ezen az előadáson nem fogsz okos könyvekből válogatott részeket hallani, nem idézünk nagy mestereket. De találkozhatsz másokkal, akik szintén keresnek. Együtt, egymástól tanulunk – van mit. Az első kérdés, ami ébred benned az, hogy: "Ki vagyok én?" Nincsenek azonnali válaszok. Munka van magunkon, magunkért. Ez is egy alkalom arra, hogy cselekedj!

Abban, hogy érdemben tudj tenni magadért, hogy megtapasztalhasd önmagad, segít, ha előbb eljutsz néhány felismerésre, meghozol néhány döntést. Így például: - Nem áldozata vagyok annak, a körülményeknek: kizárólag enyém a felelősség azért, ami történik az életemben. - Belátom, hogy sok minden van a világban, amit még nem mérek fel, nem értek. Ezért nyitottan, alázattal fordulok azok felé, akik mutatni próbálnak egy másik szemszöget. - Az életemet nem a félelmeimen, saját szűrőimen szeretném látni, hanem úgy, ahogy az van: a maga teljességében. - Nem hazudok tovább magamnak. Őszinte leszek akkor is, ha nehéz.

Minden út egy döntéssel kezdődik, egy lehetőséggel, amivel élsz: egy piros vagy kék kapszulával, amit most is épp a kezedben tartasz. :)

Találkozzunk! Következő előadásunk helye és ideje, ahová várunk:

Szeged, 2012. október 10. (szerda) 19:00
Budapest, 2012. október 11. (csütörtök) 19:00